Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              DANIELIN BLOGI 31.3.2006

Hei taas kerran,

Pian on taas viikko vierähtänyt. Sunnuntai häämöttää, vastakkain kaksi melko erilaista kaveria, siis minä ja Kaj.

Miksi Kaj: Hän on ammattitaitoinen, tehnyt baarialan hommia kolmisen vuotta. Rauhallinen mies, jolla on hyviä visioita. Erittäin hienoja ja hyviä ideoita varsinkin baarin suunnitteluvaiheessa. Harmi, ettei aika/rahat riittäneet kaikkii niihin hyviin ideoihin, joita hän tarjosi. Jotkut ovat spekuloineet, auttaako Kaj kanssakilpailijoitaan. Minua hän on auttanut tiskin takana useasti, ei välttämättä aina siinä kiireessä toivomallani iloisella ja ymmärtäväisellä tavalla, mutta aina olen häneltä apua saanut, kuten myös jokaiselta kilpailijalta!

Miksi Daniel: Porukan nuorin kaveri, vähiten elämänkokemusta, ei koskaan ollut baarialalla. Jos verrataan minua Kaitsuun, niin faktaa on se, että olen drinkkien teossa valovuosia jäljessä. En sano että en palvelisi asiakkaita yhtälailla hyvin kuin Kaj, mutta paljon on vielä tiskin takana opittavaa. Maailmassa on aika harvoin ketään nuoria lupauksia. Mun mielestä sen takia, että kaikki valittaa kokemuksen puutetta sun muuta. Kuinka monta kertaa onkaan saanut jutella ystävien ja kavereiden kanssa siitä, että ei pääse töihin kun ei ole kokemusta. Miten on sitten mahdollista päästä mihinkään töihin kun ei ole kokemusta kyseiseltä alalta. Todellinen oravanpyörä sanon minä. Toisaalta aina ne asiat on järjestynyt, yleensä vielä parhaalla mahdollisella tavalla.

Miinuksista otan opikseni.

Keskiviikon jälkeen olen ollut yhtä hymyä vain koko asiasta ja mielestäni petrannut myös työpanostani huomattavasti. Tosin en tietenkään tiedä miltä se näyttää kanssakilpailijoiden silmissä, sieltähän se totuuden ääni tulee loppujen lopuksi.

Heti torstaina aloin jo katsomaan elämää baarissa kaksi viikkoa eteenpäin. Nyt on bileet sovittu keskiviikolle, mukana kolme hemmetin hyvää DJ:tä ja yksi räppäri. Mainonta tavoittaa tällä kertaa enemmän kuluttajia kuin yksissäkään bileissä vielä aiemmin, siis Cafe Punawuoren bileitä tarkoittaen. Olen sanonut, että mikäli nämä "järkkäämäni" bileet Boulevard recordsin kanssa floppaavat lähden kotiin ilman sen kummempia äänestyksiä. Olen edelleen sanojeni takana, oli se viisasta tai ei.

Nuoret, haluatteko että baaria on tämän sunnuntain jälkeen pyörittämässä pääosin kolmekymppiset henkilöt vai uskooko kukaan että myös kilpailun nuorin pystyy saamaan asiakkaat sisään. Two weeks, that is all I need...sitten näemme mikä myy. Myykö sisustus, hyvä asiakaspalvelu, TELEVISIO mainonta vai mikä, kuitenkaan mitään näita asioita vähättelemättä.

Jos lähden kotiin, teen sen hymyssä suin. Jos jään teen sen hymyssä suin myös.

Best regards,
Daniel David
 

©2020 Baari - suntuubi.com